2010 West Bend®, a Brand of Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com AUTOMATIC BREAD MAKER Instruction Manual Register this and other Focus
10 TROUBLESHOOTING GUIDE Review the following Problems, Possible Causes and Solutions below. LOAF SIZE & SHAPE Short loaves • Wheat breads wil
11 BREAD TEXTURE Heavy, dense texture • Too much flour – Measure accurately, leveling off measuring cup. • Not enough yeast – Add recommended amount
12 BREAD PAN PROBLEMS Knead blade cannot be removed • Add warm water to the bread pan and allow the knead blade to soak before trying to remove. Foll
13 RECIPES Pre-packaged bread mixes can be used in your breadmaker. Simply follow the instructions given for the specific bread mix. Unless otherwise
14 Italian Herb Bread 1 Pound Loaf INGREDIENTS 2 Pound Loaf cup Water, 80° F 1 ½ cup 1 ½ tbsp Butter or Margarine 2 tbsp 1 ¾ cup Bread Flour
15 Applesauce Oatmeal Bread 1.5 Pound Loaf INGREDIENTS 2 Pound Loaf 1/2 cup Water, 80° F 1/2 cup ¾ cup Applesauce, unsweetened 1 cup 3 tablespoon
16 Lemon Poppyseed Gluten-Free Bread 2 Pound Loaf INGREDIENTS 1 cup + 2 tbsp. Water, 80° F 3 Eggs* 4 tbsp. Melted Butter or Canola Oil 2 tsp. Le
17 FRENCH For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following should be baked on setting 2, “French.” Add liquids to th
18 Sunflower Oat Wheat Bread 1 Pound Loaf INGREDIENTS 2 Pound Loaf ¾ cup + 1 tbsp Water, 80° F 1 ½ cup + 2 tbsp 2 tbsp Honey 4 tbsp 1 ½ tbsp B
19 SWEET For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following recipes should be baked on setting 5, “Sweet.” Add liquids
2 IMPORTANT SAFEGUARDS To prevent personal injury or property damage, read and follow all instructions and warnings. When using electrical appliances
20 DOUGH For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following recipes should be baked on setting 8, “Dough.” Basic Bagel
21 JAM For the following recipe, follow these general guidelines. The following recipe should be baked on setting 9, “Jam.” Breadmaker Strawberry Ja
22 L5811A 06/10 West Bend®, a Brand of Focus Electrics, LLC. Printed in China PRODUCT WARRANTY Appliance 1 Year Limited Warra
2010 West Bend®, une Marque de Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com MACHINE A PAIN AUTOMATIQUE Mode d’emploi Enregistrez ce produit et d
2 PRECAUTIONS IMPORTANTES Pour empêcher toute blessure physique ou tout dommage matériel, lisez et suivez toutes les consignes et mises en garde. Lo
3 • N’utilisez pas votre machine à pain avec un convertisseur ou un transformateur. Ceci détruirait les commandes électroniques. • N’essayez pas de r
4 PANNEAU DE COMMANDES et FONCTIONS Écran LCD: L’écran indique quand l’appareil est prêt à l’emploi. Lorsque l’on branche l’appareil pour la premiè
5 DEPART RETARDE: Le délai de départ retardé maximum est de 13 heures par programme. Exemple: Il est 8: 30 p.m. et vous aimeriez que le pain soit pr
6 ALERTES, SONS et AUTRES FONCTIONS GENERALES Alerte: L’alerte se déclenche: • Lorsque vous appuyez sur une touche qui permet la sélection d’une fonc
7 WHEAT » pain complet de votre machine à pain est programmé pour mieux développer la structure des pains de blé pour un résultat optimal. DE LA FAR
3 • Longer, detachable power-supply cords or extension cords are available and may be used if care is exercised in their use. While use of an extens
8 LA LEVURE est un organisme vivant, qui par fermentation se nourrit des glucides présents dans la farine et le sel pour produire du dioxyde de carbo
9 N’utilisez pas d’huile végétale en aérosol pour traiter les croûtes, car les aérosols de cuisine peuvent être inflammables lorsqu’ils sont exposés
10 hors tension. 11. Retirez le moule à pain. ATTENTION: La poignée est très chaude après la cuisson. Utilisez des gants de cuisine ou des maniques
11 GUIDE POUR LA RESOLUTION DES PROBLEMES Examinez les Problèmes, les Causes Potentielles et les Solutions Ci-Dessous. TAILLE ET FORME DU PAIN Pet
12 TEXTURE DU PAIN Texture lourde, dense • Trop de farine – Mesurez précisément, en arasant la tasse de mesure. • Pas suffisamment de levure – Ajout
13 Le pain colle au plat/est difficile à démouler • Peut se produire en cas d’utilisation prolongée – essuyez l’intérieur du moule à pain, des extrém
14 RECETTES Vous pouvez utiliser des mélanges pour la préparation de pain pré-emballés dans votre machine à pain. Suivez simplement les instructions
15 Pain Italien aux Herbes Pain de 1 Livre (.45kg) INGRÉDIENTS Pain de 2 Livres (.91kg) tasse Eau, 80° F (26°C) 1 ½ tasse 1 ½ c. à soupe Beurr
16 Pain à l’avoine et à la Pomme Pain de 1.5 Livres (.68kg) INGREDIENTS Pain de 2 Livres (.91kg) ½ tasse Eau, 80°F (26°C) ½ tasse ¾ tasse Sauce à
17 Pain sans Gluten aux Graines de Pavot et au Citron Pain de 2 Livres (.91kg) INGREDIENTS 1 tasse + 2 c. à soupe Eau, 80°F (26°C) 3 Œufs* 4 c. à
4 CONTROL PANEL and FUNCTIONS LCD DISPLAY: Remove the plastic film from the display before use. The display indicates when the appliance is ready for
18 BAGUETTE Pour la totalité des recettes suivantes, suivez ces conseils généraux. Le pain suivant devrait être cuit sur le réglage 2, « French »
19 Pain au Blé, à l'avoine et au Tournesol Pain de 1 Livre (.45kg) INGRÉDIENTS Pain de 2 Livres (.91kg) ¾ tasse + 1 c. à soupe Eau, 80° F (2
20 SUCRE Pour la totalité des recettes ci-dessous, suivez ces conseils généraux. Les pains ci-dessous devraient être cuits sur le réglage 6, « Swee
21 Pain Ordinaire Super Rapide Pain de 1.5 Livres (.68kg) INGREDIENTS Pain de 2 Livres (.91kg) ¾ tasse Eau, 80°F (26°C) 1 tasse 1 Oeuf 2 2 c. à
22 Petits Pains Simples Pain de 1.5 Livres (.68kg) INGREDIENTS ¾ tasse + 1 c. à soupe Eau, 80°F (26°C) 3 c. à soupe Beurre ou margarine 3 tasses
23 L5811A 06/10 West Bend®, une Marque de Focus Electrics, LLC. Imprimé en Chine GARANTIE DU PRODUIT Garantie limitée de 1 an de l’appare
2010 West Bend®, una Marca de Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com MÁQUINA DE HACER PAN AUTOMÁTICO Manual de Instrucciones Registre éste
2 PRECAUCIONES IMPORTANTES Para evitar lesiones personales o daños materiales, lea y acate todas las instrucciones y advertencias. Al utilizarse art
3 • No trate de reparar este artefacto electrodoméstico usted mismo. • Se suministra un cordón eléctrico corto para reducir los riesgos que resulta
4 PANEL DE CONTROL Y LAS FUNCIONES PANTALLA LCD: La pantalla indica cuando el artefacto está listo para usarse. Al enchufar el artefacto por primer
5 Menu 4: “QUICK” for quick breads that do not use yeast and require only mixing and baking. Menu 5: “SWEET” for preparing breads with raisins, cinn
5 INICIO RETARDADO: El máximo tiempo de retardo es de 13 horas por programa. Ejemplo: Son las 8:30 p.m. y le gustaría tener el pan listo para la mañ
6 ALERTAS, SONIDOS Y DEMÁS FUNCIONES GENERALES Alerta: La alerta suena: • Al pulsar cualquier botón que permita seleccionar una función. Si el botón
7 ciento o un alto porcentaje de harina de trigo integral serán más chicos en altura y más pesados en textura que los panes hechos con harina de pan.
8 hidratos de carbono en la harina y el azúcar para producir el gas dióxido de carbono que hace que el pan suba. En su máquina de hacer pan se puede
9 No utilice sprays de cocinar a base de aceite vegetal para tratar las cortezas, puesto que los mismos pueden ser inflamables al quedar expuestos a
10 12. Invierta el molde de pan y agítelo suavemente hasta que caiga el pan. Coloque el pan sobre una rejilla para que se enfríe durante 15 a 20 min
11 GUÍA DE SOLUCIÓN DE PROBLEMAS Analice los Siguientes Problemas, sus Causas Posibles y Soluciones. TAMAÑO Y FORMA DEL PAN Panes cortos • Los pan
12 TEXTURA DEL PAN Textura pesada y densa • Demasiada harina – Mida la harina con precisión, nivelando la taza de medición. • No hay suficiente leva
13 PROBLEMAS DEL MOLDE PARA PAN No puede quitarse la paleta de amasar • Añada agua tibia al molde para pan y permita que la paleta de amasar quede en
14 RECETAS Las mezclas de pan preempacadas pueden usarse en su máquina de hacer pan. Simplemente siga las instrucciones dadas para la mezcl
6 • Spoon the dry ingredients into the appropriate measuring cups or spoons, and then level off with table knife. All ingredients measured in measu
15 Pan de Hierbas Italiano Barra de 1 Libra (.45kg) INGREDIENTES Barra de 2 Libras (.91kg) taza Agua, 80°F (26°C) 1 ½ tazas 1 ½ cdas Mantequill
16 Pan de Harina de Avena con Puré de Manzanas Barra de 1.5 Libras (.68kg) INGREDIENTES Barra de 2 Libras (.91kg) ½ taza Agua, 80°F (26°C) ½ taz
17 Pan sin Gluten de Limón y Semillas de Amapola Barra de 2 Libras (.91kg) INGREDIENTES 1 taza + 2 cdas. Agua, 80°F (26°C) 3 Huevos* 4 cdas. Mant
18 FRANCÉS Para todas las recetas a continuación, siga estas pautas generales. Los panes siguientes deberán ser horneados con el ajuste 3, “French” (
19 Pan de Trigo con Avena y Semillas de Girasol Barra de 1 Libra (.45kg) INGREDIENTES Barra de 2 Libras (.91kg) ¾ taza + 1 cda Agua, 80°F (26°C)
20 DULCE Para todas las recetas a continuación, siga estas pautas generales. Los panes siguientes deberán ser horneados con el ajuste 6, “Sweet” (Dul
21 Pan Básico Súper Rápido Barra de 1.5 Libras (.68kg) INGREDIENTES Barra de 2 Libras (.91kg) ¾ taza Agua, 80°F (26°C) 1 taza 1 Huevo 1 2 cdas
22 Bolillos de Pan Básicos/Palitos de Pan Barra de 1.5 Libras (.68kg) INGREDIENTES ¾ taza + 1 cda. Agua, 80°F (26°C) 3 cdas. Mantequilla o Margari
23 L5811A 06/10 West Bend®, una Marca de Focus Electrics, LLC. Impreso en China GARANTÍA DEL PRODUCTO Garantía limitada de 1 año del a
7 EGGS add color, richness and leavening to bread. Use only large eggs. No premixing is needed. Egg substitutes can be used in place of fresh eggs. O
8 CREATING ARTISAN BREAD CRUSTS: Just before the bread baking cycle begins, open the cover of the bread maker and carefully brush the top surface of
9 12. Invert the bread pan and shake gently until the loaf falls out. Place the bread on a rack to cool 15 to 20 minutes. The knead blade will norma
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