West-bend 41400 Manuel d'utilisateur

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2010 West Bend
®
, a Brand of Focus Electrics, LLC.
www.focuselectrics.com
A
UTOMATIC
B
READ
M
AKER
Instruction Manual
Register this and other Focus Electrics products through our website:
www.registerfocus.com
Important Safeguards ............................................................................................... 2
Before Using for the First Time ................................................................................ 3
Know Your Ingredients ............................................................................................. 5
Basic Steps in Making Bread ................................................................................... 8
Cleaning Your West Bend
®
Breadmaker .................................................................. 9
Troubleshooting ..................................................................................................... 10
Recipes .................................................................................................................. 13
Warranty ................................................................................................................. 22
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Résumé du contenu

Page 1 - UTOMATIC

 2010 West Bend®, a Brand of Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com AUTOMATIC BREAD MAKER Instruction Manual Register this and other Focus

Page 2 - IMPORTANT SAFEGUARDS

10 TROUBLESHOOTING GUIDE Review the following Problems, Possible Causes and Solutions below. LOAF SIZE & SHAPE Short loaves • Wheat breads wil

Page 3 - SAVE THESE INSTRUCTIONS

11 BREAD TEXTURE Heavy, dense texture • Too much flour – Measure accurately, leveling off measuring cup. • Not enough yeast – Add recommended amount

Page 4 - CONTROL PANEL and FUNCTIONS

12 BREAD PAN PROBLEMS Knead blade cannot be removed • Add warm water to the bread pan and allow the knead blade to soak before trying to remove. Foll

Page 5 - CCURATELY

13 RECIPES Pre-packaged bread mixes can be used in your breadmaker. Simply follow the instructions given for the specific bread mix. Unless otherwise

Page 6

14 Italian Herb Bread 1 Pound Loaf INGREDIENTS 2 Pound Loaf  cup Water, 80° F 1 ½ cup 1 ½ tbsp Butter or Margarine 2 tbsp 1 ¾ cup Bread Flour

Page 7

15 Applesauce Oatmeal Bread 1.5 Pound Loaf INGREDIENTS 2 Pound Loaf 1/2 cup Water, 80° F 1/2 cup ¾ cup Applesauce, unsweetened 1 cup 3 tablespoon

Page 8 - TEPS IN

16 Lemon Poppyseed Gluten-Free Bread 2 Pound Loaf INGREDIENTS 1 cup + 2 tbsp. Water, 80° F 3 Eggs* 4 tbsp. Melted Butter or Canola Oil 2 tsp. Le

Page 9 - READMAKER

17 FRENCH For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following should be baked on setting 2, “French.” Add liquids to th

Page 10 - ROUBLESHOOTING

18 Sunflower Oat Wheat Bread 1 Pound Loaf INGREDIENTS 2 Pound Loaf ¾ cup + 1 tbsp Water, 80° F 1 ½ cup + 2 tbsp 2 tbsp Honey 4 tbsp 1 ½ tbsp B

Page 11

19 SWEET For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following recipes should be baked on setting 5, “Sweet.” Add liquids

Page 12

2 IMPORTANT SAFEGUARDS To prevent personal injury or property damage, read and follow all instructions and warnings. When using electrical appliances

Page 13 - Garlic Bread

20 DOUGH For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following recipes should be baked on setting 8, “Dough.” Basic Bagel

Page 14 - Country White Bread

21 JAM For the following recipe, follow these general guidelines. The following recipe should be baked on setting 9, “Jam.” Breadmaker Strawberry Ja

Page 15

22 L5811A 06/10 West Bend®, a Brand of Focus Electrics, LLC. Printed in China PRODUCT WARRANTY Appliance 1 Year Limited Warra

Page 16 - Low Carb Bread

 2010 West Bend®, une Marque de Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com MACHINE A PAIN AUTOMATIQUE Mode d’emploi Enregistrez ce produit et d

Page 17 - French Bread

2 PRECAUTIONS IMPORTANTES Pour empêcher toute blessure physique ou tout dommage matériel, lisez et suivez toutes les consignes et mises en garde. Lo

Page 18 - Nut Bread

3 • N’utilisez pas votre machine à pain avec un convertisseur ou un transformateur. Ceci détruirait les commandes électroniques. • N’essayez pas de r

Page 19 - Basic Super Rapid Bread

4 PANNEAU DE COMMANDES et FONCTIONS Écran LCD: L’écran indique quand l’appareil est prêt à l’emploi. Lorsque l’on branche l’appareil pour la premiè

Page 20

5 DEPART RETARDE: Le délai de départ retardé maximum est de 13 heures par programme. Exemple: Il est 8: 30 p.m. et vous aimeriez que le pain soit pr

Page 21 - Sandwich White Bread

6 ALERTES, SONS et AUTRES FONCTIONS GENERALES Alerte: L’alerte se déclenche: • Lorsque vous appuyez sur une touche qui permet la sélection d’une fonc

Page 22 - EPLACEMENT PARTS

7 WHEAT » pain complet de votre machine à pain est programmé pour mieux développer la structure des pains de blé pour un résultat optimal. DE LA FAR

Page 23 - MACHINE A PAIN AUTOMATIQUE

3 • Longer, detachable power-supply cords or extension cords are available and may be used if care is exercised in their use. While use of an extens

Page 24 - PRECAUTIONS IMPORTANTES

8 LA LEVURE est un organisme vivant, qui par fermentation se nourrit des glucides présents dans la farine et le sel pour produire du dioxyde de carbo

Page 25 - CONSERVEZ CES CONSIGNES

9 N’utilisez pas d’huile végétale en aérosol pour traiter les croûtes, car les aérosols de cuisine peuvent être inflammables lorsqu’ils sont exposés

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10 hors tension. 11. Retirez le moule à pain. ATTENTION: La poignée est très chaude après la cuisson. Utilisez des gants de cuisine ou des maniques

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11 GUIDE POUR LA RESOLUTION DES PROBLEMES Examinez les Problèmes, les Causes Potentielles et les Solutions Ci-Dessous. TAILLE ET FORME DU PAIN Pet

Page 28 - RECISION

12 TEXTURE DU PAIN Texture lourde, dense • Trop de farine – Mesurez précisément, en arasant la tasse de mesure. • Pas suffisamment de levure – Ajout

Page 29 - WHEAT »

13 Le pain colle au plat/est difficile à démouler • Peut se produire en cas d’utilisation prolongée – essuyez l’intérieur du moule à pain, des extrém

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14 RECETTES Vous pouvez utiliser des mélanges pour la préparation de pain pré-emballés dans votre machine à pain. Suivez simplement les instructions

Page 31 - REPARATION DU

15 Pain Italien aux Herbes Pain de 1 Livre (.45kg) INGRÉDIENTS Pain de 2 Livres (.91kg)  tasse Eau, 80° F (26°C) 1 ½ tasse 1 ½ c. à soupe Beurr

Page 32 - UTOMATIQUE

16 Pain à l’avoine et à la Pomme Pain de 1.5 Livres (.68kg) INGREDIENTS Pain de 2 Livres (.91kg) ½ tasse Eau, 80°F (26°C) ½ tasse ¾ tasse Sauce à

Page 33 - ROBLEMES

17 Pain sans Gluten aux Graines de Pavot et au Citron Pain de 2 Livres (.91kg) INGREDIENTS 1 tasse + 2 c. à soupe Eau, 80°F (26°C) 3 Œufs* 4 c. à

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4 CONTROL PANEL and FUNCTIONS LCD DISPLAY: Remove the plastic film from the display before use. The display indicates when the appliance is ready for

Page 35

18 BAGUETTE Pour la totalité des recettes suivantes, suivez ces conseils généraux. Le pain suivant devrait être cuit sur le réglage 2, « French »

Page 36

19 Pain au Blé, à l'avoine et au Tournesol Pain de 1 Livre (.45kg) INGRÉDIENTS Pain de 2 Livres (.91kg) ¾ tasse + 1 c. à soupe Eau, 80° F (2

Page 37 - Pain Italien aux Herbes

20 SUCRE Pour la totalité des recettes ci-dessous, suivez ces conseils généraux. Les pains ci-dessous devraient être cuits sur le réglage 6, « Swee

Page 38 - Pain sans Gluten

21 Pain Ordinaire Super Rapide Pain de 1.5 Livres (.68kg) INGREDIENTS Pain de 2 Livres (.91kg) ¾ tasse Eau, 80°F (26°C) 1 tasse 1 Oeuf 2 2 c. à

Page 39

22 Petits Pains Simples Pain de 1.5 Livres (.68kg) INGREDIENTS ¾ tasse + 1 c. à soupe Eau, 80°F (26°C) 3 c. à soupe Beurre ou margarine 3 tasses

Page 40 - PAIN COMPLET

23 L5811A 06/10 West Bend®, une Marque de Focus Electrics, LLC. Imprimé en Chine GARANTIE DU PRODUIT Garantie limitée de 1 an de l’appare

Page 41

 2010 West Bend®, una Marca de Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com MÁQUINA DE HACER PAN AUTOMÁTICO Manual de Instrucciones Registre éste

Page 42 - SUPER RAPIDE 1LB & 2LB

2 PRECAUCIONES IMPORTANTES Para evitar lesiones personales o daños materiales, lea y acate todas las instrucciones y advertencias. Al utilizarse art

Page 43 - Pain Ordinaire Super Rapide

3 • No trate de reparar este artefacto electrodoméstico usted mismo. • Se suministra un cordón eléctrico corto para reducir los riesgos que resulta

Page 44

4 PANEL DE CONTROL Y LAS FUNCIONES PANTALLA LCD: La pantalla indica cuando el artefacto está listo para usarse. Al enchufar el artefacto por primer

Page 45 - IÈCES DE RECHANGE

5 Menu 4: “QUICK” for quick breads that do not use yeast and require only mixing and baking. Menu 5: “SWEET” for preparing breads with raisins, cinn

Page 46 - UTOMÁTICO

5 INICIO RETARDADO: El máximo tiempo de retardo es de 13 horas por programa. Ejemplo: Son las 8:30 p.m. y le gustaría tener el pan listo para la mañ

Page 47 - PRECAUCIONES IMPORTANTES

6 ALERTAS, SONIDOS Y DEMÁS FUNCIONES GENERALES Alerta: La alerta suena: • Al pulsar cualquier botón que permita seleccionar una función. Si el botón

Page 48 - CONSERVE ESTAS INSTRUCCIONES

7 ciento o un alto porcentaje de harina de trigo integral serán más chicos en altura y más pesados en textura que los panes hechos con harina de pan.

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8 hidratos de carbono en la harina y el azúcar para producir el gas dióxido de carbono que hace que el pan suba. En su máquina de hacer pan se puede

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9 No utilice sprays de cocinar a base de aceite vegetal para tratar las cortezas, puesto que los mismos pueden ser inflamables al quedar expuestos a

Page 51

10 12. Invierta el molde de pan y agítelo suavemente hasta que caiga el pan. Coloque el pan sobre una rejilla para que se enfríe durante 15 a 20 min

Page 52

11 GUÍA DE SOLUCIÓN DE PROBLEMAS Analice los Siguientes Problemas, sus Causas Posibles y Soluciones. TAMAÑO Y FORMA DEL PAN Panes cortos • Los pan

Page 53

12 TEXTURA DEL PAN Textura pesada y densa • Demasiada harina – Mida la harina con precisión, nivelando la taza de medición. • No hay suficiente leva

Page 54 - REPARACIÓN DE

13 PROBLEMAS DEL MOLDE PARA PAN No puede quitarse la paleta de amasar • Añada agua tibia al molde para pan y permita que la paleta de amasar quede en

Page 55 - IMPIEZA DE LA

14 RECETAS Las mezclas de pan preempacadas pueden usarse en su máquina de hacer pan. Simplemente siga las instrucciones dadas para la mezcl

Page 56 - ROBLEMAS

6 • Spoon the dry ingredients into the appropriate measuring cups or spoons, and then level off with table knife. All ingredients measured in measu

Page 57

15 Pan de Hierbas Italiano Barra de 1 Libra (.45kg) INGREDIENTES Barra de 2 Libras (.91kg)  taza Agua, 80°F (26°C) 1 ½ tazas 1 ½ cdas Mantequill

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16 Pan de Harina de Avena con Puré de Manzanas Barra de 1.5 Libras (.68kg) INGREDIENTES Barra de 2 Libras (.91kg) ½ taza Agua, 80°F (26°C) ½ taz

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17 Pan sin Gluten de Limón y Semillas de Amapola Barra de 2 Libras (.91kg) INGREDIENTES 1 taza + 2 cdas. Agua, 80°F (26°C) 3 Huevos* 4 cdas. Mant

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18 FRANCÉS Para todas las recetas a continuación, siga estas pautas generales. Los panes siguientes deberán ser horneados con el ajuste 3, “French” (

Page 61

19 Pan de Trigo con Avena y Semillas de Girasol Barra de 1 Libra (.45kg) INGREDIENTES Barra de 2 Libras (.91kg) ¾ taza + 1 cda Agua, 80°F (26°C)

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20 DULCE Para todas las recetas a continuación, siga estas pautas generales. Los panes siguientes deberán ser horneados con el ajuste 6, “Sweet” (Dul

Page 63 - TRIGO INTEGRAL

21 Pan Básico Súper Rápido Barra de 1.5 Libras (.68kg) INGREDIENTES Barra de 2 Libras (.91kg) ¾ taza Agua, 80°F (26°C) 1 taza 1 Huevo 1 2 cdas

Page 64

22 Bolillos de Pan Básicos/Palitos de Pan Barra de 1.5 Libras (.68kg) INGREDIENTES ¾ taza + 1 cda. Agua, 80°F (26°C) 3 cdas. Mantequilla o Margari

Page 65 - Pan de Pasa

23 L5811A 06/10 West Bend®, una Marca de Focus Electrics, LLC. Impreso en China GARANTÍA DEL PRODUCTO Garantía limitada de 1 año del a

Page 66

7 EGGS add color, richness and leavening to bread. Use only large eggs. No premixing is needed. Egg substitutes can be used in place of fresh eggs. O

Page 67

8 CREATING ARTISAN BREAD CRUSTS: Just before the bread baking cycle begins, open the cover of the bread maker and carefully brush the top surface of

Page 68 - EPUESTOS

9 12. Invert the bread pan and shake gently until the loaf falls out. Place the bread on a rack to cool 15 to 20 minutes. The knead blade will norma

Modèles reliés L5811A

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